APP per aparcar: Flowbird Parking

Informació per als residents:

Amb l’aplicació Flowbird Parking podeu rebre el tiquet de la zona blava al mòbil i estalviar paper. Per fer-ho, descarregau l’app i introduïu-hi les dades del vostre vehicle. Després heu d’anar al parquímetre i introduir la vostra matrícula. Rebreu el tiquet d’aparcament al mòbil, i així evitau imprimir el tiquet en paper. Ah! I tampoc heu de tornar al vehicle per deixar-hi el tiquet.

A més, des de l’app també us avisaran quan el tiquet estigui a punt de caducar perquè el renoveu (anant al parquímetre).

Tot i això, si preferiu no descarregar l’app i volen treure el tiquet en paper, ho poden fer de la manera habitual. En aquest cas,tampoc farà falta anar a deixar-lo al vehicle.

Informació per als visitants:

Descarregau l’aplicació Flowbird Parking i traieu el tiquet per aparcar a qualsevol zona blava de Formentera des del mòbil sense haver de desplaçar-vos als parquímetres. El pagament s’ha de fer en línia amb targeta.

A més, des de l’app us avisaran quan el tiquet estigui a punt de caducar perquè el renoveu.
Per a les persones que no es descarreguin l’app i vulguin treure el tiquet de paper, tampoc farà falta anar a deixar-lo al vehicle.

VIDEO TUTORIAL:

Enllaços de descàrrega, APP FLOWBIRD PARKING

Consell Insular de Formentera
Plaça de la Constitució, 1

Sant Francesc Xavier
07860 – Formentera
Telf.: 971 32 10 87

Oficina Virtual d’Atenció al Ciutadà